Header

ПЕ
 
 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

О ЦЕНТРУ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Центар за економику домаћинства „ Даница Вуксановић“ је културно-образовна установа која је основана давне 1959. године, са императивом који и данас следи, а то је да шири културу и образовање на овим просторима.

Одсек за културу се бави организацијом предавања, трибина, семинара, радионица. У оквиру овог одсека перманентно се ради на едукацији становништва за праћење нових трендова али и на очувању традиције и старих вредности из следећих области: становања и очувања животне средине, правилне исхране, одевања, народних рукотворина и стваралаштва и очувању традиције.

Одсек за образовање организује курсеве, обуке и стручна оспособљавања за преквалификацију и доквалификацију. 1993. године смо наследили делатност некадашњег Радничког универзитета и од тада се континуирано бавимо неформалним образовањем - образовањем одраслих.

У око 1000м2, смештен је изузетно уређен и опремљен простор, са свим неопходним наставним средствима и училима. Предавачи на нашим обукама су еминентни стручњаци у својим областима.

Центар је члан Пословног удружења народних, радничких и отворених универзитета и културно-образовних центара Србије од 2002. године.

 

 

 

 

 
 
 

PEP